Container Market Kft.

Mérettáblázat

Konténer berendezés

kontener berendezesAz Ön által megvásárolt vagy bérelni kívánt konténerek nem csak üresen, hanem kompletten berendezve is megrendelhetők, szállíthatók. Az általunk ajánlott standard berendezési tárgyak egyszerűek és partereink tapasztalatai alapján lettek kiválasztva. Kiválasztásuk a konténer méretek és a felhasználói igények figyelembe vételével történt.

Raktáron csak ezeket a standard konténer berendezéseket tartjuk, így azok a kiválasztott konténerrel együtt, akár azonnal szállíthatók. Amennyiben ettől eltérő igény esetén, beszállításuk néhány napot igénybe vehet.

A következő képeken egy dupla, 20 lábas konténer berendezési tárgyai láthatók. (A számítógépek, illetve a monitorok csak dekorációk!) 

kontener-berendezes 1   kontener-berendezes 6   kontener-berendezes 7

Szintén nem tartunk raktáron - de állandó és megbízható partereink által kedvező feltételekkel biztosítunk - irattári polcokat, különböző lemezszekrényeket (öltözőszekrényeket, értékmegőrző szekrényeket, fűggőregiszteres és irattároló fémszekrényeket). 

Több konténerből összeállított konténeregységek esetében is forduljon hozzánk bizalommal, mert tapasztalatunkkal segíteni tudjuk bútorainak praktikus kiválasztását!

A konténereket igény esetén felújítjuk, átépítjük, és vállalunk egyedi konténerek kialakítását is. Saját járműparkkal rendelkezünk, így a hét 7 napján, 24 órában állunk rendelkezésére, hogy kiszállítsuk az Ön által megrendelt konténert, amelyet akár telepítünk is a helyszínen. Ezeket a plusz igényet, kérjük, jelezze előre.

Ne feledje, Egy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért! »»

Ajánlatkérés

Konténerek átalaktása, átépítése

Konténer szállítás

Konténer telepítés

Konténer berendezés