Container Market Kft.

Mérettáblázat

Használt konténer

Használt, felújított konténerek bérbeadásaHasznált konténerek széles választékban bérelhetők a Container Market Kft. telephelyén. Mivel a konténerek kiszállítását saját járműparkkal oldjuk meg, annak ára rendkívül kedvező. Ráadásul a hét 7napján, 24 órában állunk az Ön rendelkezésére.

A konténereket bérbeadás előtt átvizsgálásra kerülnek, illetve felújítjuk őket. Így telepünkről soha nem mehet ki olyan konténer, amely nem képes funkcióját ellátni, nem zárható, nem fűthető, nem működik benne az áramellátás (amennyiben az ehhez szükséges eszközökkel a konténer el van látva), vagy esztétikailag nem felel meg az Ön elvárásainak. 

A következő típusú konténerek szinte minden esetben azonnal szállíthatók:

Használt, egyedi konténerek - elsősorban kiállítási vagy üzlet konténerek - ritkábban szerepelnek az azonnal bérelhető vagy eladó konténerek között. Kérem, tekintse meg a következő nyílra kattontva, hogy jelenleg milyen használt egyedi konténert kínálunk eladásra és/vagy bérlésre »»

Egy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért! »»

Ajánlatkérés

Konténerek átalaktása, átépítése

Konténer szállítás

Konténer telepítés

Konténer berendezés