Container Market Kft.

Mérettáblázat

Tekintse meg az irodakonténer választékot!

Konténer típusok

Konténer típusokEgy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. Ez az elsősorban egységrakományok szállítására létrehozott eszköz – a technológiai fejlőrésnek és a kreatív gondolkodásnak köszönhetően – egy sor, az eredeti funkciótól eltérő feladat ellátására is alkalmas. Gyors és gazdaságos megoldás az élet bármely területén. A Container Market Kft. új és használt, zárt konténer típusok bérbe adására, értékesítésére, felújítására, átépítésére és telepítésére szakosodott. Az igény felmérését követően komplett tervajánlatot teszünk a kivitelezésre. A konténereket pedig saját szállító járművel, a hét 7 napján, 24 órában juttatjuk el megrendelőihez, ahol a teleptést, a közművekre kötést, vagy akár az alapozást is vállaljuk.

Irodakonténer

Irodakonténer - konténer irodaSokoldalú megoldás mobil irodai feladatok ellátásához. Nem csak építési irodának alkalmas az építkezések idején, hanem teret biztosíthat bárhol átmeneti vagy állandó adminisztratív feladatok ellátására. Moduláris falfelépítésük lehetővé teszi több konténer egymás mellé vagy fölé helyezését, a konténerek egymásba nyitását, így akár fix telepítésű, több szintes konténer épületek is kialakíthatók a segítségével. Kisebb változataik őr, illetve portaszolgálatnak biztosíthatnak fedett, fűtött helyiséget, miközben költségük lényegesen alacsonyabb, mint egy téglaépület felhúzása, és bármikor áthelyezhetők. Tovább»»

Lakókonténer

Lakókonténer - konténer épületA lakókonténerek alapja az irodakonténer. Moduláris falfelépítése lehetővé teszi, hogy a legváltozatosabb módon készítsenek belőle lakóingatlant. Bekerülési költsége lényegesen alacsonyabb, mint a téglaépületé, miközben teljes összkomfort alakítható ki bennük. Közvetlenül köthető a különböző közművekre – villany, víz- és csatornahálózatra Szigetelése alkalmassá teszi az egész évben történő használatát. Kiegészítő elemeinek köszönhetően változatos külsővel ruházhatók fel. A lakókonténer alkalmas átvonuló szállás, étkező, óvoda, iskola, vagy bármely más közösségi tér kialakítására is. Felépítésük, átalakításuk gyors és költségtakarékos. Tovább»»

Üzlet konténer

Üzlet konténer - konténer shopAz irodakonténerek felhasználásával különböző üzlethelyiségek kialakítása lehetséges. Egy jól megtervezett üzlet konténer rendelkezhet minden szükséges helyiséggel, beleértve az öltözőt és a WC-t is. Nem csak az épület felújítás erejéig veheti át egy üzlet funkcióját, hogy mobil egységként biztosítsa a vásárlóközönség folyamatos ellátását, hanem fixen telepített ingatlanként a kivitelezés lényegesen gyorsabb és olcsóbb, mint a téglából és betonból épített társaik. Nem csak értékesítő helynek, hanem bemutatóteremnek, kiállító teremnek is kiváló. Tovább»»

Öltözőkonténer

Öltöző konténerHa már bármilyen funkciójú helyiség kialakítható egy iroda- vagy lakókonténeren belül, akkor mi lenne az akadálya annak, hogy komplett női és férfi öltözőt, vagy egyszerre mindkettőt lehessen építeni belőlük? Akár mobil vagy fix telepítésű öltözőben gondolkodik, gyorsan és nagy variációs lehetőséggel alakíthatók ki az öltözők, amelyekben különböző számú és elrendezésű zuhanyzók és WC-k is elhelyezhetők. Ezek az öltöző konténerek különösen jó szolgálatot tehetnek építkezéseken, sportpályákon és iskolákban, de rendezvények esetén is. Tovább»»

Szaniter és WC konténer

Szaniter és WC konténerAz irodakonténerekhez hasonló kivitelben, több változatban, de nem moduláris oldalfalakkal rendelkeznek a szaniter és WC konténerek. Egyterű és kétterű változatuk lehetővé teszik csak az egyik, vagy mindkét nem egyidejű kiszolgálását. Méretüktől függően változó a befogadó képességük. Közvetlenül kapcsolódhatnak a közműszolgáltatókhoz, de tökéletes megoldás ott is, ahol közművekkel nem rendelkeznek. Építkezések, rendezvények, sportesemények esetén kiváló szolgálatot biztosítanak. Tovább»»

Raktárkonténer

RaktárkonténerAz iroda-, a lakó-, vagy az üzlet konténerek kialakítására leginkább a moduláris falfelépítésű konténerek a legalkalmasabbak. A raktárkonténer azonban jellemzően zárt és fix felépítésű. Elektromos ellátással rendelkezik, amely a villamos közműhöz – az előírt módon – közvetlenül csatlakoztatható. Kétszárnyú, reteszrúddal működő, biztonsági zárral ellátott ajtóval rendelkezik. Igény esetén külön biztonsági csomaggal is szállítható. Eredendően nem rendelkeznek ablakkal – bár a 10 és 20 lábas raktárkonténer gyárilag így is rendelhető, a Container Market Kft. azonban nem csak ablak elhelyezésre, hanem egyéb átalakításra is felkészült. A raktárkonténereket nem csak felújítja, hanem igény szerint át is építi. Szükség esetén fém polcrendszerrel, öltözőszekrénnyel, lemezpaddal, stb. együtt szállítja. Így egy olcsóbb konténer is többre lehet képes, mint amilyennek valójában látszik Tovább»»

Tengeri áruszállító konténer

Tengeri áruszállító konténerA konténerek klasszikus típusa a tengeri konténer, amelyek vasúton, közúton, tengeren és vízi úton történő szállításra lettek tervezve. Légi úti szállításuk csak sürgős esetben, vagy speciális, a repülőgéphez igazodó méretű változatukkal lehetséges. A nemzetközi szállítmányozásban hatékonyan csökkenti a szállítási időt, mivel nincs szükség átrakodásra. De az áruk védelmére is kiválóan alkalmas. Változatos méretük lehetővé teszi a szállítás és a költségek optimalizálását. Tovább»»

Egyedi konténer

Egyedi konténer megoldásokÖnnél is jelentkezhet bármikor bármelyik gyári konténer típustól eltérő igény. Ne feledje, egy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. Ezért a gyári kialakításnál akár olcsóbban is kihozható egy-egy egyedi konténer. De számtalan területen felhasználható a konténer, és az esetek többségében sokkal gazdaságosabb is lehet, mint egy ideiglenes téglaépület felhúzása. Nem csak az ára, hanem a kivitelezés ideje miatt is. A Container Market Kft. munkatársai ehhez megfelelő felkészültséggel rendelkeznek. Közel egy évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk a konténerek átépítését, felújítását az egyszerű festéstől a teljes átalakításig, konténer épületek kivitelezéséig. Tovább»»

Ajánlatkérés