Container Market Kft.

Mérettáblázat

Egyedi konténer

Egyedi konténerek kialakításaA Container Market Kft. egyedi igények alapján vállalja a konténerek megtervezését és a tervezésnek megfelelően történő kivitelezést. Az átalakítás történhet standard kivitelű irodakonténer használatával, hisz az irodakonténerek és a lakókonténerek moduláris szerkezetüknek köszönhetően könnyen átalakíthatók. Költségoptimalizálás szempontjából azonban nem minden feladathoz érdemes ezeket a konténereket alkalmazni, hisz akár más típusú - például egy olcsóbb raktárkonténer - is átalakítható az adott funkciót ellátó egyedi konténerekké. 

egyedi-kontener uzlet-kontener 1Mivel az átalakításai lehetőségeknek csak a fantázia szab határt, ezért egyedi igényre árajánlatot csak a feladat pontos ismeretében tudunk adni.

Általános felhasználású, egyedi konténerek:
  • üzletkonténer
  • büfékonténer
  • konténer garázs
  • tároló konténer

Előfordulnak olyan speciális esetek is, amikor például egy konténerből mobil iratraktárt kell kialakítani, vagy gabonatárolót, kocsiszínt.

A használt konténereink között találhatók korábbi igények szerint kialakított konténerk, amelyre a tulajdonosa vagy a bérlője már nem tart igényt. Ezeket bérleti konstrukcióban is ki tudjuk helyezni Önhöz, de a megvásárlásuk is lehetséges. Kattintson a nyílra, és tekintse meg a pillanatnyilag rendelkezésünkre álló egyedi konténereket! (Ez akár naponta is változhat, így mindenképpen keressen bennünket telefonon, bármilyen igénye is merülne fel.)  »»

Egyedi konténerek kialakítása

Az egyedi konténer megoldásoknak azonban ennél sokkal speciálisabb alkalmazásai is vannak. Akár a mezőgazdaságban, építőiparban pl. szálláshely biztosítása - de akármelyik iparág esetében -, felmerülhet olyan igény, hogy egy ideiglenes épületet kell felállítani, vagy gyorsan kell egy adott funkcióhoz kialakítani egy épületet. Ilyenkor a konténer nem csak a leggyorsabb megoldás, hanem számtalan esetben gazdaságosabb is. még akkor is, ha a hagyományos építőipari technológiákkal együtt alkalmazzák. 

Egy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért! »»

Ajánlatkérés

Konténerek átalaktása, átépítése

Konténer szállítás

Konténer telepítés

Konténer berendezés