Container Market Kft.

Mérettáblázat

Tekintse meg az irodakonténer választékot!

 Irodakonténer

Irodakonténer

Az irodakonténer alkalmasklasszikus irodai feladatok ellátása mellett egy sor egyéb funkció betöltésére. A szálláshelytől az üzemcsarnokig, a kiállítóteremtől a büfé konténerig számtalan alkalmazási területen használható. A cserélhető falpanelek számos variációs lehetőséget biztosítanak, így az Ön elképzelései egyáltalán nincsenek korlátozva.

De nem csak a moduláris falipanel képes biztostani az Ön igényeinek megfelelő konténert. Ügyes kezek bármelyik konténerből képesek egyedi konténert varázsolni. A felújítás, a karbantartás, a konténer átalakítás szinte mindennapos igény. Kérésére megtervezzük, majd kivitelezzük elképzelését.  

Az irodakonténerek esetében is lehetőség van több konténer egymás mellé, egymás mögé, vagy egymásra helyezése. Ez utóbbinál akár háromszintes konténer épület is kialakítható.

Teljes összkomforttal rendelkező egységek alakíthatók ki a zuhany és a WC modulok segítségével épp úgy, mint például a konyha. A víz- és a csatornahálózatra valamint az elektronikus tápellátásra közvetlenül köthetők. Munkatársaink közel tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a konténer telepítés területén.

Új vagy használt konténer bérlés vagy vásárlás egyaránt lehetséges. Saját szállítóeszközzel a hét 7 napján, 24 órában állunk a rendelkezésére! »»

Kiegészítő elemek használatával különösen egyszerű, akár speciális konténerek kialakítása, amelyet gyakorlott szerelőgárdánk gyorsan képes végrehajtani. A szimpla ajtók duplaszárnyas ajtóra, vagy üvegesre cserélhetők. A normál ablakok helyett beszerelhetők nagyméretű ablaktáblákkal rendelkező falelemek, vagy redőnyös ablakok. A belső terek pedig az Ön rendelkezésének megfelelően kerülnek kialakításra. A nyári meleg ellen klímaberendezés elhelyezésével tud védekezni. 

Egy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért! »»

 

Ajánlatkérés

Konténerek átalaktása, átépítése

Konténer szállítás

Konténer telepítés

Konténer berendezés