Container Market Kft.

Mérettáblázat

Tekintse meg a konténer választékot!

Konténer épület

kontener-epuletek kicsiTöbb lakókonténer, illetve irodakonténer összekapcsolásával akár többszintes, hőszigetelt, összkomfortos konténer épületek is kialakíthatók. Mindez köszönhető a robosztus kivitelezésű, masszív acélprofilnak, amely megfelelő stabilitást biztosít egy konténer épület számára, másrészt a kivehető falpanelek lehetőséget nyújtanak különböző méretű belső terek kialakításához több konténer egybenyitásával. Konyha, fürdőszoba, WC kialakítása sem jelent problémát. Mivel a konténerek erre elő vannak készítve, közvetlenül csatlakoztathatók - az előírásoknak megfelelően - a közmű hálózatokra.

Mivel a tető és a padló, valamint a falpanelek hő- és hangszigetelése kiváló, bármely évszakban megfelelő komfortérzést biztosít egy konténer épület a benne dolgozók vagy lakók számára. A kettős üvegezésű ablakok - amelyek redőnnyel is elláthatók - különösen jó szigetelést biztosítanak.

Ezek a mobil konténerek egymás mellé, mögé vagy fölé kerülhetnek. Egymásra helyezni csak nagy pontossággal szabad őket. Három szintes mobil épület tétrehozása engedélyezett.

Földszintes konténer épület kialakításánál tetszőleges mennyiségű konténer nyitható egybe. Két- és háromszintes konténer épületek kialakításánál csak a gyártó által engedélyezett építmény variációk és azok kombinációi alakíthatók ki a felépítési utasítások és a maximális hasznos teherbírás figyelembevétele mellett. Az ilyen jellegű igényét jelezze előre, mert adott esetben további biztosító eszközök elhelyezésére (dúcok, csavarzatok, alátámasztások) lehet szükség, hogy garantálni tudjuk a konténer épület biztonságát.

Új vagy használt konténer bérlés vagy vásárlás egyaránt lehetséges. Saját szállítóeszközzel a hét 7 napján, 24 órában állunk a rendelkezésére! »»

Egy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért! »»

Ajánlatkérés

Konténerek átalaktása, átépítése

Konténer szállítás

Konténer telepítés

Konténer berendezés