Container Market Kft.

Mérettáblázat

Tekintse meg a lakókonténer választékot!

Lakókonténer - konténerház 

 

LakókonténerHa Ön átmeneti időszakra lakásmegoldást keres, és van olyan telek, ahová egy konténert le tud állítani, akkor a lakókonténer bérlés vagy vásárlás kiváló megoldás. Európában – és a világ más tájain is – megszokott látvány a lakókonténer. Sőt, Amerikában trendi tervezett városrészeket kialakítani mobil konténerházak építésével, mivel gyors és költséghatékony megoldás.

A lakókonténer előnye, hogy rendkívül gyorsan telepíthető, akár több 100 m2 alapterületű, többszintes konténerházak, épületegyüttesek alakíthatók ki segítségükkel. Ásványgyapot vagy poliuretán szigetelésük, beépíthető fűtő- és klímaberendezésük alkalmassá teszik őket jelen éghajlati viszonyaink mellett az egész éves bentlakást.

Moduláris felépítésük számos variációs lehetőséget biztosít, amelynek csak a fantázia szab határt. A teljes összkomforttal ellátható lakókonténerek tökéletesen alkalmasak különböző iroda együttesek, óvodák, iskolák, oktatótermek, közösségi terek, egészségügyi épületek, rendezvény helyszínek, tárgyalók, stb. ideiglenes, vagy hosszabb időre történő befogadására.

Lakókonténerek

Elektromos hálózatra, víz- és csatornarendszerre közvetlenül köthető, belső terük tetszés szerint variálható, konyha, fürdőszoba, WC egyszerűen kialakítható a belső térben. A Container Market Kft. munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek nem csak a konténer felújítás, hanem azok átépítése, átalakítása területén.

Új vagy használt konténer bérlés vagy vásárlás egyaránt lehetséges. Saját szállítóeszközzel a hét 7 napján, 24 órában állunk a rendelkezésére! »»

Egy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért! »»

Ajánlatkérés

Konténerek átalaktása, átépítése

Konténer szállítás

Konténer telepítés

Konténer berendezés