Container Market Kft.

Mérettáblázat

Tekintse meg az öltözőkonténer választékot!

Öltöző konténer

Öltöző konténerSe szeri se száma azoknak az ötleteknek, amire egy konténer használható. Ezek közé tartozik az öltöző konténer is. Tudta, hogy a 2012-es nyári olimpiai játékokon a kiszolgáló személyzetnek többszintes konténerépületek szolgáltak öltözőül? Vagy a sokak által imádott Barca - hivatalos nevén a Barcelona - pályáján több konténeröltöző is teljesít szolgálatot? A kisebb tengeri yacht kikötőkben, kempingekben is találkozhatunk szép számmal öltözőkonténerekkel.

A Container Market Kft. rendszeresen alakít át konténereket a megrendelők igényeinek megfelelően. Vállaljuk öltözőkonténerek kialakítását is. Mivel megfelelő biztonsági eszközökkel - ablak és ajtórácsok, biztonsági zárak - is felszerelhetők, nem kell aggódnia a betörők miatt sem. Gyors és költséghatékony, egyszerűen telepíthetőkiváló ideiglenes vagy állandó megoldás sportpályákon, iskolákban, különböző rendezvényeken.

A konténerek közvetlenül csatlakoztathatók a víz- és a csatornahálózathoz, így a fürdők, a mosdók és a WC tökéletesen ki tudja szolgálni a legigényesebb megrendelőt is. Működőképes azonban olyan helyen is, ahol nem áll rendelkezésre közmű szolgáltatás. Természetesen nem maradhat el a boiler és/vagy az átfolyó vízmelegítő, hogy a sportolók vagy a munkások megfelelő hőmérsékletű meleg vízzel tudjanak fürödni vagy mosakodni. Az öltözőtérbe kerülő szekrények, padok és a falon lévő fogasok mind-mind az öltözőt használók kényelmét szolgálják. Megbízható parnerünk segítségével állunk rendelkezésére az öltözőkonténer berendezésénél is.

Az öltözőkonténereket - ha szükséges - fűtéssel, klímával is ellátjuk, hogy bármilyen évszakban is használni tudja őket, és kellemes hőmérsékletet biztosítson használóinak. A konténerereket - saját járműparkkal - ki is szállítjuk a hét 7 napján, 24 órában.

Egy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért! »»

Ajánlatkérés

Konténerek átalaktása, átépítése

Konténer szállítás

Konténer telepítés

Konténer berendezés