Container Market Kft.

Mérettáblázat

Porta konténer - őrkonténer

Őrkonténer vagy portakonténerA portakonténer - vagy más nevén őrkonténer - nagyon sokféle igényt takarhat. Az esetek többségében valóban csak egy kisméretű konténerre van szükség, hogy az őr rossz idő esetén be tudjon húzódni valahová. Ebben a konténerben legfeljebb egy széknek és a fogasnak van elegendő hely.

Sűrűn előforduló igény azonban az is, hogy a portaszolgálat adminisztrativ feladatokat is el tudjonak látni. Mivel ehhez különböző eszközök is szükségesek, erre a kisméretű őrkonténer nem alkalmas. Ilyenkor az igények alapján tudunk segíteni a konténer kiválasztásában.

Amennyiben az Ön esetére is inkább a második változat az igaz, akkor kattitntson a szöveget követő nyílra, és válassza ki az irodakonténerek közül az Önnek leginkább megfelelő méretű konténert. »» 

Mivel nem csak új, hanem használt konténerek bérbe adásával és értékesítésével foglalkozunk, mindenképpen érdeklődjön, hogy a legjobb áron juthasson hozzá az Önnek szükséges konténerhez.

Egy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért! »» 

Ajánlatkérés

Konténerek átalaktása, átépítése

Konténer szállítás

Konténer telepítés

Konténer berendezés