Container Market Kft.

Mérettáblázat

Tekintse meg a raktárkonténer választékot!

Raktárkonténer

RaktárkonténerA raktárkonténer ideális választás, akár építkezéseken, akár üzemen belül vagy  szükséges mobil vagy átmeneti raktározás. Igény esetén árammal és világítással ellátható valamennyi konténer.

A konténer tartósságát és minőségét alapanyaga és kikészítése garantálja. Az oldallemez anyaga rozsdamentes acél, amely cinkfoszgátos és katódos maróalapozással készítenek elő. Így nem csak a korrózióállóságuk kiváló, hanem a porszórással felvitt festék is jól tapad. Az alkalmazott - CTX RAL színkódú -festékek mind UV stabilak. Így Önnek nem kell attól tartania, hogy gyorsan tönkremennek, elöregszenek, vagy elvesztik minőségű megjelenésüket.

A konténerek alja fa vagy acélpadlóval ellátott és csúszás ellen védett. A retesz rudak tartós, horganyzott acélból készülnek. Igény esetén betörésvédelemmel ellátható. A standard kivitelt lakatvédővel szállítjuk.

A raktárkonténerek három szint kialakítására is alkalmasak. Egymásra helyezésükkor mindig vegye figyelembe a gyártói előírásokat! Daruval és targoncával egyformán rakhatók, raktározási terhelésük maximum 10, de emelési terhelésük 6,5 tonna.

Betörésvédelem (opcionális)

A raktárkonténer biztonsági csomaggal is szállítható. Ez egy speciális szerkezet, amely a nyílószárnyon elhelyezett reteszrúd gyors nyitását és zárását teszi lehetővé, a két belső – szintén horganyzott – reteszrúd pedig az állószárnyhoz kapcsolódik. A belső, biztonsági zár cilinderes zárbetéttel van ellátva, így nincs szükség lakatra. További védelmet biztosít a négy, belül elhelyezett, kivehető biztosíték. A biztonsági csomag utólag is, bármikor beszerelhető.

Áramellátás (opcionális)

A konténerek az elektromos hálózathoz való csatlakoztatásra elő vannak készítve. Igény esetén CEE csatlakozók kerülnek beépítésre, és egy 400 V-os, illetve két 230 V-os dugalj kerül beépítésre. Neoncsöves világítással is elláthatók, a kapcsoló közvetlenül az ajtóhoz kerül.

Ajtó és ablak (opcionális)

A raktárkonténerek közül csak a 10 és a 20 lábas szállítható bejárati ajtóval és ablakkal előzetes igénymegjelölés alapján

Raktárberendezés (opcionális)

Raktárkonténer berendezésMegbízható partnerünk bevonásával, aki közel húsz éve tevékenykedik a raktárberendezések piacán, segíteni tudunk a raktárkonténer berendezésében is. Nem csak irattároló vagy fémpolcok beszerzésével és beszerelésével, hanem különféle fémszekrények, iratszekrények, szerszámszekrények szállításával is.

Vállaljuk a raktárkonténerek igény szerinti átalakítását, felújítását. Munkatársaink a legkülönfélébb egyedi igényeket is kiszolgálják közel tíz éves tapasztalattal a hátuk mögött. Kérje ki véleményüket, sok pénzt takarthat meg vele!

A konténereket saját járműparkkal szállítjuk a helyszínre, így annak költsége rendekívül kedvező. A hét 7 napján, 24 órában állunk az Ön rendelkezésére. 

Egy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért! »»

Ajánlatkérés

Konténerek átalaktása, átépítése

Konténer szállítás

Konténer telepítés

Konténer berendezés