Container Market Kft.

Mérettáblázat

Tekintse meg a szaniter konténer választékot!

Szaniter konténer

Szaniter konténerAz öltöző konténerrel szemben a szaniter konténer, többféle méretben és variációban előre, gyárilag kialakított konténer típus.kiváló minőségű, masszív szaniter konténerek gyors és higiénikus megoldást jelentenek bárhol, ahol nincs szükség az öltözők, zuhanyzók, WC-k végleges telepítésére, vagy ha nem lenne gazdaságos egy épületet felhúzni. Az sem probléma, ha nem áll rendelkezésre közműre való csatlakozás lehetősége, amire - egyébként - az előírásoknak megfelelően közvetlenül csatlakoztatható épp úgy, mint az elektromos ellátáshoz.

A Container Market Kft. nagy tapasztalattal és gondossággal választotta ki azokat a szaniter konténereket, amelyek kiváló minőségük mellett akár éveken keresztül is képesek kiszolgálni az igényeket.

Saját szerelőgárdával az igényeknek megfelelően alakítjuk ki a különböző variációkat, akár konténerirodához, öltöző konténerhez kell kapcsolni őket, vagy önállóan látják el feladatukat. Ez utóbbi esetben lehetőség van önálló, mobil WC, illetve komplett női és férfi WC konténerek kialakítására épp úgy, mint zuhanysorral, vagy zuhannyal és WC-vel, illetve fűtéssel ellátott összkomfortos megoldásokra.

Szaniter konténerek

A szaniter konténereket rövid időn belül kiszállítjuk, gyorsan üzembe helyezzük, hogy a rendezvények, építkezések, táborok, felvonulási területek megfelelő szociális ellátásánál minél előbb a rendelkezésére álljanak.

Egy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért! »»

Ajánlatkérés

Konténerek átalaktása, átépítése

Konténer szállítás

Konténer telepítés

Konténer berendezés