Container Market Kft.

Mérettáblázat

Használt konténerek

Használt konténerA használt konténerek után meglehetősen nagy a kereslet. Ennek ellenére a 10 és a 20 lábas használt konténerek szinte azonnal szállíthatók. A saját gépkocsikkal történő szállítás nem csak kedvező, hanem a hét minden napján, a nap 24 órájában, bármikor eljuttatjuk telephelyére a megvásárolni vagy bérelni kívánt konténert. »»

A konténereket fel is újítjuk, illetve igény szerint - rövid határidővel - átalakítjuk. »»

Ha az Ön által használni kívánt konténer nem található az alábbi listában, akkor is kérje ajánlatunkat, mert egy-két héten belül már rendelkezésére állhat a megfelelő méretű és állagú konténer.

Jelen pillanatban a következő használt konténerek vannak raktáron:

(A címekre kattintva egy lenyíló ablakban olvashatja a konténerek paramétereit.)

 • Üzlet konténer

  egyedi-kontener uzlet-kontener 1A kiváló állapotban lévő, panoráma ablakokkal felszerelt, hőszigetelt üzlet konténer 2 db 20 lábas irodakonténerből alakították ki, amelyek hosszanti oldalaik mentén lettek összeépítve. Egyterű, belső elválasztó falak nincsenek. A hátsó konténer külső oldalai sem ablakot, sem ajtót nem tartalmaznak. A front oldali konténer egyik oldalán 1 db, míg a másik oldalán 2 db redőnnyel ellátott ablak található. Az üzlet konténerben egy 3,5 kW-os split klíma is beépítésre került. 

  A padozat 21 mm vastag, rétegelt padlólapból készült, amely másfél milliméter vastag műanyag padlóborítást kapott.

  Az üzlet konténer külső, felső szélén teljesen körbefutó szegéllyel van ellátva, amely reklám feliratok elhelyezésére szolgál. A szegély magassága 30 mm.

  Külső méret (H x Sz): 6.060 mm x 4.876 mm
  Külső méret (magasság): 2.800 mm
  Belső méret (H x Sz):  5.900 mm 4.704 mm
  Magasság: 2.600 mm
 • 10 lábas iroda konténerek

  10 lábas iroda konténerA 10 lábas irodakonténer kis helyigénye miatt könnyen elhelyezhető szinte bárhol. A megfelelően karbantartott, felújított, jó állapotban lévő konténer kék színben kapható, és azonnal szállítható. Ugyanazon oldalán található a bejárati ajtó, és a redőny nélküli ablak (az alaprajz az eredeti változatot tükrözi). A többi oldalán nincsenek nyílászárók. Igény szerint azonban átalakítható.

  Igény esetén bútorokkal együtt szállítjuk. Standard bútoraink külön is megrendelhetők.

  Az irodakonténer padozat 21 mm vastag, rétegelt padlólapból készült, amely másfél milliméter vastag, csúszásmentes, műanyag padlóborítást kapott.

  Külső méret (H x Sz): 2.989 mm x 2.435 mm 10-labas-irodakontener alaprajz
  Külső méret (magasság): 2.800 mm
  Belső méret (H x Sz):  2.795 mm x 2.240 mm
  Magasság: 2.540 mm
 • 20 lábas irodakonténerek

  20 lábas irodakonténerA 20 lábas irodakonténer kis helyigénye miatt könnyen elhelyezhető szinte bérhol. A megfelelően karbantartott, felújított, jó állapotban lévő konténer kék színben kapható, és azonnal szállítható. Ugyanazon oldalán található a bejárati ajtó, és a redőny nélküli ablak. A többi oldalán nincsenek nyílászárók. Igény szerint azonban átalakítható.

  Igény esetén bútorokkal együtt szállítjuk. Standard bútoraink külön ismegrendelhetők.

  Az irodakonténer padozat 21 mm vastag, rétegelt padlólapból készült, amely másfél miliméter vastag, csúszásmentes, műanyag padlóborítást kapott.

  Külső méret (H x Sz): 6.055 mm x 2.435 mm 20-labas-irodakontener alaprajz
  Külső méret (magasság): 2.800 mm
  Belső méret (H x Sz):  5.860 mm x 2.240 mm
  Magasság: 2.540 mm
 • 20 lábas raktárkonténerek

  20-labas-hasznalt-raktarkontenerA 20 lábas, használt raktárkonténerek kaphatók felújítva vagy felújítás nélkül. Az igénynek megfelelő állapotban előkészített, masszív raktárkonténerek azonnal, vagy a felújításhoz szükséges idő után szállíthatók. Méretük ideális üzemekben és éptkezéséken. 

  Raktárkonténer révén a konténerek nem rendelkeznek ablakokkal, ajtajuk kétirányban, a konténer teljes szélességében nyitható, horgonyzott reteszrudakkal ellátott.

  Igény esetén Dexion-Salgó vagy csavar nélküli fém polcrendszerrel, fémszekrénnyel, munkapaddal együtt is rendelhető. 

  Jelenlegi állapot és színválaszték:

  Használt raktárkonténer 20 lábas, szürke, felújtott Használt raktárkonténer 20 lábas Használt raktárkonténer 20 lábas, piros Használt raktárkonténer 20 lábas, kék
  Használt raktárkonténer 20 lábas Használt raktárkonténer 20 lábas    
  felújított nincs felújítva nincs felújítva nincs felújítva  Külső méret (H x Sz): 6.055 mm x 2.435 mm 20-labas-raktarkontener alaprajz
  Külső méret (magasság): 2.591 mm
  Belső méret (H x Sz):  5.898 mm x 2.344 mm
  Magasság: 2.376 mm

Ajánlatkérés

Konténerek átalaktása, átépítése

Konténer szállítás

Konténer telepítés

Konténer berendezés