Container Market Kft.

Mérettáblázat

Konténer telepítés

kontener-telepitesA Container Market Kft. konténer telepítés igénye esetén is az Ön rendelkezésére áll. Munkatársaink minden esetben betartják a gyártók által meghatározott paramétereket, a közüzemi szolgáltatásokra (víz- és csatorna, illetve áramszolgáltatás) való csatlakozás előírásait, és a telepítés ezek alapján történik.

A konténerek csak megfelelően sík felületre és az előírt számú tartóbakokra állíthatók fel. Az ezzel kapcsolatos követelményeket a műszaki leírás tartalmazza, amelyet Ön konténer bérlésekor vagy vásárlásakor kézhez kap.

A konténerek vízellátása és a csatorna közműre kötéseVízellátás

Az iroda-, a lakó- és a szaniter konténerek esetében a  víz bevezetésére egy ¾” illetve 1” cső áll rendelkezésre oldalt, a konténer falán, amelyre a víziközmű maximum 4 bar üzemi nyomással csatlakoztatható.

Csatorna

A szennyvíz a konténerben elhelyezett 50, 110 és 125 mm külső átmérőjű műanyag csőben gyűlik össze, és oldalt, a konténer falán távozik. A szennyvízcsatornára való kötés engedélyköteles!

Áramellátás

Konténerek áramellátása, közműhálózatra kötéseA szállító konténerek kivételével, valamennyi konténer előkészített, egy süllyesztett CEE külső csatlakozáshoz, amely konnektorral/aljzattal rendelkezik. A hárompólusú csatlakozóval 230 V, míg az ötpólusú csatlakozó 400 V feszültséggel táplálhatók meg a a konténerek. Az 20 lábas irodakonténerek 2 db dupla, a szintén 20 lábas szaniter konténerek pedig 3 db szimpla csatlakozó aljzattal látták el gyárilag a konténeren belül.

A 20 lábas irodakonténer világítását 2 db egy- ill. duplacsöves, burával és 2 x 36 W-os fénycsővel rendelkező világítótest, míg a 20 lábas szaniterkonténerét 2 db egycsöves, burával és 1 x 36 W fénycsővel ellátott világítótest biztosítja.

Fűtés és szellőztetés

Konténer ablakklímaA szállító konténereken kívül valamennyi konténer fűtés fagyőrrel, elektromos radiátorral vagy gyorsmelegítővel, termosztátos vezérléssel illetve túlhevülés-védelemmel van ellátva vagy előkészítve. Ajánlatkérésnél mindig kelezze, hogy a telepítés során mire van szüksége!

Mechanikus szellőzés elektromos ventillátorral van megoldva, de igény esetén a konténer ablakklíma készülékkel is szállítható. A helyiségek rendszeres szellőztetéséről gondoskodni kell, mert a 60 %-os relatív páratartalmat nem szabad túllépni. Ez ugyanis kondenzvíz keletkezésével jár!

Egy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért! »»

Ajánlatkérés

Konténerek átalaktása, átépítése

Konténer szállítás

Konténer telepítés

Konténer berendezés